Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

21/02/16 Sant Feliu - Puig de les Cadiretes - Sant Feliu, a 96 dies per l'Emmona

Tinc el ferm propòsit de fer cada setmana entrenament de desnivell, corrent i/o caminant, per així treballar una de les meves debilitats, alhora d'afrontar l'Emmona. Ja siguin tirades d'escalons entre setmana, esgarrapant unes hores pels turons aprop de casa o fent una tirada llarga per alta muntanya.
En aquesta ocasió tinc temps per fer una sortida pels voltants de Sant Feliu de Guíxols.
Aprofito per fer una ruta propera, surto caminant des de casa. Fàcil de seguir, tot i que la conec, les marques vermells i blanques del GR guien en cas de dubte. Relativament curta, 26.5 km, per poder fer durant la tarda de diumenge. Amb desnivell, uns 1.700 metres d'acumulat. Buscant-hi un xic de terreny amb pedra suelta, per practicar el pujar i baixar ràpid i de pas fer alguna patinada involuntària, per treballar l'equilibri.
Amb bones vistes, no només des del cim del Puig de les Cadiretes, que em permeten veure la plana del Gironès i com la mar que banya Tossa de Mar. També puc gaudir la majestuositat de l'Ardenya i veure en la distància, com la ciutat de Sant Feliu de Guíxols, es va empetitint entre mar i petites muntanyes, mentre hi pujo. De baixada, pel mateix recorregut tot es veu diferent, tinc una nova perspectiva del que fa poca estona he vist. La foscor em vol atrapar, la meva intenció és no fer servir el frontal. La posta de sol esdevé un regal pels sentits, no puc evitar parar i gaudir com la llum del dia, passa a ser taronja, per després envermellir i donar a la foscor, que mica en mica, ho va pintant tot de negre.
Deu ser per la nit que la ment comença a somiar, recordant emocions viscudes entre muntanyes i pensa en les sensacions que vindran, sense oblidar el més important, viure el moment.
Track Garmin Connect
 
Entrada relacionada:
Repte pel 27-29/05/16 Ultra Trail Emmona 

Comentaris