Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 13-14/11/15 24 hores nedant a piscina per Pro-Activa, pels que salven vides

Nedar 24 hores en una piscina, una il·lusió, que en breu intentaré fer realitat.
L'oportunitat ve la mà de Marnaton, on hi col·laboro sent part del gran equip humà que fa possible les travessies d'aigües obertes. En un esdeveniment solidari, on la causa, no podria ser més escaient, recaptar fons per ajudar als que ajuden, a Pro-Activa, que des del setembre estan a Lesbos ajudant als refugiats que arriben a la costa grega.
No és el meu millor pic de forma nedant, ni de lluny. Degut al repte de fer 10 km a peu cada dia, #El2015NoPucParar, he tingut menys hores per la natació, a més si ajunta una caiguda en bici, que m'ha tingut sense nedar, fins fa tres setmanes.
Segurament fer aquest repte, sense un entrenament planificat, estructurat i específic d'uns quants mesos, sigui una bogeria, però a les persones que ara anomenem refugiades, la vida els ha canviat avui per demà, sense avís i creuen un mar, amb les mans buides i el cor ple d'esperança, millor motivació per no parar de fer braçades no puc tenir.
Durant 24 hores, Marnaton oferirà entrenos, classes de tècnica i qui vulgui podrà nedar per lliure, per sumar braçades i donatius per Pro-Activa, per a que continuïn salvant vides.
Hi vaig amb diferents objectius. El primer i més important de tot, gaudir de l'experiència. En segon terme estan els metres que vull aconseguir. M'agradaria superar els 33.850 metres, que és màxim que he nedat mai i que els vaig fer en piscina el 2014. Mentiria si digués que em conformo, voldria arribar als 40.000 metres i posats a demanar, fer una distància de marató, és a dir, 42.200 metres. Tot i que per sobre els objectius i les il·lusions, hi ha el no fer-mi mal en l'intent.
Serà tot un repte en majúscules i alhora un bon regal d'aniversari, doncs l'endemà, el 15 de novembre, faig 41 anys.
Tinc molt clar, que el més probable és que no ho aconsegueixi, malgrat tot, el pitjor error seria no intentar-ho.


Entrades relacionades:
12/11/15 A 24 hores per les 24 hores nedant a piscina per Pro-Activa, pels que salven vides
13-14/11/15 24 hores nedant a piscina, lluitant per una il·lusió 
15/12/15 Entrevista conjunta amb Jorge Pérez, de les 24 hores nedant, al bloc de Marnaton 

Comentaris