Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

13-14/11/15 24 hores nedant a piscina, lluitant per una il·lusió

Fer un repte és divertit, fer-ho ben acompanyat és genial!
M'he hagut de llevar a les 5 del matí per fer els 10 km a peu del repte #El2015NoPucParar, per després treballar i finalment a les 16 hores començar el repte de nedar 24 hores.
Amb el Jorge compartim carril tot el repte, la majoria d'hores sols i a estones amb més gent, fins a sis persones més. Anem fent la nostra estratègia, una parada a beure des de dins la piscina i a la parada següent, sortida a menjar i demés.
Fins les 12 de la nit, són 8 hores de bon fer, entre riures amb en Jorge, parlant amb la família Marnaton, que estan organitzant el repte i saludant els amics que van venint a aquest acte solidari, les hores i el metres van passant.
A les dues de la matinada, duc 10 hores i 24.000 metres. Durant les 14 hores restants, fent 1.500 metres/hora, a un ritme que per mi és còmode, de 2:30, em queden  20 minuts cada hora per parar a menjar i beure, surt la marató, el meu gran objectiu, els 42.200 metres.
Arriba les 5 de la matinada i tot canvia, de cop em sento cansat, molt cansat. No és cap "pajara", ni mental ni física, estic bé d'ànims, he menjat i begut suficient, no tinc excessiva son, però no tinc forces, sento com les cames com tremoloses, decideixo fer-les descansar fent servir un pullboy, no funciona. Durant prop de dues hores, veig com les forces afluixen i afluixen, segons m'expliquen després, arribo a nedar a 3:40!
Hi ha un instant en que mentre faig la braçada amb el braç dret, un cop el tinc tot dins l'aigua, a l'alçada de la vista, tinc una sensació que no havia tingut mai nedant, sento com mentre intento enfonsar el braç, l'aigua l'empeny cap amunt, el que em passa només té una explicació, estic esgotat. Molt a contracor decideixo abandonar el repte, m'he esforçat al màxim i no ha pogut ser. He nedat 28.250 metres.
Els motius, un bàsicament, en els últims tres mesos, he fet només 15.000 metres nedant repartits en 6 sessions. Una ensopegada corrent primer i una caiguda forta en bici al cap d'unes setmanes, em van tenir contracturat de costelles, abans d'iniciar aquest repte, tot just  feia 26 dies que  podia tornar a nedar. Amb aquestes condicions era conscient de les meves possibilitats, prefereixo una i mil vegades no haver-ho aconseguit, que penedir-me de no haver-ho intentat.
Entre pitus i flautes a les 8 del matí, aprofito per anar a fer els 10 km del repte, #El2015NoPucParar, ho tinc que fer,  m'anirà bé, em tocarà l'aire i aixis podré estar present a les 4 de la tarda, un cop acabi en Jorge. Vaig a pas de tortuga, tot i parar a fer un cafè a mig caminar, hi estic dues hores i mitja en moviment, mitja hora més del que tardo els dies que vaig més tranquil.

Estic content pel resultat i per haver lluitat fins al final i haver sabut parar a temps de no fer-m'hi mal.
Torno a la piscina i em sento orgullós, molt orgullós del meu amic, cunyat i germà d'aigua, Jorge Perez, que ha aconseguit nedar 50.050 metres durant les 24 hores a piscina, la meva més sincera i profunda admiració.
Dades garmin connect

Entrades relacionades:

Repte pel 13-14/11/15 24 nedant a piscina per Pro-Activa, pels que salven vides 

Comentaris