Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

22/11/15 Voluntari en 47 ocasions

De que serveix haver fet de voluntari en 47 proves. Apart de la satisfacció d'ajudar i intentar ser part de la diversió dels participants, per aprendre molt.
La majoria de proves en que he estat com a voluntari, he estat implicat amb l'organització. Majoritàriament no és durant la prova fer una tasca concreta, que també, sinó de preparar el dia abans o setmanes abans, segons el cas, tots els detalls d'una determinada àrea de la prova, juntament amb moltes altres persones que ho fan possible.
La gran majoria, són proves d'aigües obertes, també hi ha alguna cursa, triatló i aquatló. Habitualment, perquè és on em sento millor i on puc aportar més experiència, les meves tasques són vinculades amb la mar, col·locació i recollida de boies, guiatge des del caiac, gestió avituallaments en ruta, coordinació d'efectius marítims, seguiment de la travessia en embarcació tancant travessia o el que hagi calgut, tinc la sort que no em cauen els anells.
M'agrada el fet de treballar multitud de detalls, amb diferents persones, amb diferents punts de vista, per fer que el dia de la prova tot estigui apunt. Per desgracia, no sempre he encertat. Durant l'esdeveniment sento una gran responsabilitat, per la confiança que fan vers l'organització, totes les persones que hi participen.
En els 11 anys que fa que participo en proves esportives, n'he disputat unes 150. El fet de conèixer com funciona des de dintre em fa ser més crític i sobretot més agraït amb les persones que hi treballen.
Alhora he fet 70 reptes autogestionats, amb l'experiència apresa. 70 entre els quals, n'hi ha 9 que han durat 2 dies seguits, 6 que han durat +/- una setmana, 1 de 100 dies i el més ambiciós, en quan a duració, #El2015NoPucParar, que dura tot aquest any 2015. Segur, segur, que sense l'experiència que m'ha aportat viure proves de dins, no em muntaria els meus reptes.
Per mi, és la manera més autèntica de viure la meva passió per l'esport. Participar, per gaudir, treballar-hi, per aprendre i crear reptes, per no deixar de somiar. Gaudir, aprendre i somiar, la millor combinació.

Comentaris