Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

30/07/15 Nedant amb lluna plena

Nedar amb amics és xulo, fer-ho una nit de lluna plena d'estiu, és màgic.
Sortida encara amb llum de dia, cel molt ennuvolat. La mar està un xic moguda, pel vent de component nord que ha estat bufant. Les onades són  un plus de diversió.
Resseguim el tram de costa que més coneixem, creuem el Freu. La punta de garbí està divertida, un cop entrem cap a Cala Vigatà tot canvia, està encalmant, com si ens esperes per a començar tots junts la festa.
Tots duem boies de natació, a les que  hi afegim un globus amb llum, que un cop es tanqui la nit, resulta molt útil per a ser vistos i localitzar-nos entre nosaltres.
La lluna està juganera i no es deixa més que entreveure.
Els últims 1.000 metres els fem ben de fosc, és genial.
L'aigua es va tornant negre, no ens veiem ni els propis braços al nedar. Al principi fa iuiu, al cap de poca estona, les sensacions de nedar a la mar, s'accentuen. Tot flueix i la ciutat de Sant Feliu  de Guíxols, s'aprecia encara més encisadora des de la mar. No cal tancar els ulls, per deixar-me endur per les sensacions de l'aigua salada a la pell, en la nit, les puc sentir amb més intensitat.
La lluna plena no es mostra amb tot el seu esplendor fins que estem compartint l'experiència, on millor podem estar, al voltant d'una taula.
Track Garmin Connect 

Comentaris