Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/07/15 El repte del Ter

Dels Pirineus a la Costa Brava, seguint el curs del riu Ter. 205 km de sensacions i un munt d'hores per gaudir emocions.
Sortida de Setcases, primers quilòmetres volant carretera avall. Al poc de començar, trobo dos companys de ruta l'Enric i el Sergi. A partir de Ripoll, fer un tram molt xulo, descobrint racons, sempre al costat del Ter, fins Manlleu. Parada a menjar, surto un xic abans que els companys per fer un banyet al Ter i tornar amb ells, la veritat és estic força estona en remull i al sortir crec que els tinc davant i apreto per atrapar-los, tot i que sense èxit.
Del Pantà de Sau, fins El Pasteral tinc el meu particular viacrucis. Temperatura a uns 40 graus, primer sense vent, després un ventet que crema la pell. Són 27 km, semblen una eternitat, traçat sinuós i paisatge preciós, però monòton. Sort d'una font a l'ombra que té una petita bassa d'aigua, on recuperar-me de l'intensa calor, és un oasi. La baixada fins al Pasteral, les rodes i l'asfalt semblen de velcro.
El carril bici, se'm fa molt ràpid, em sento a casa. Creuem Girona, per racons que desconeixia i que són molt interessants. Avituallament a Sarrià de Ter, on retrobo els companys d'aventura. Per seguir per camins tranquils.
Al km 140, tinc una caiguda tonta, molt tonta, patina la roda del davant en una mica de sorra fina. Rascades, i trompades varies, res greu.
De Colomers a Torroella, anem amb el sol a l'esquena, no podem evitar girar-nos, per admirar la postal en que estem fent bategar el cor ràpid. L'Empordà ens rep de gala.
Ja de nit, amb 10 minuts de pedalar amb frontal, després de 15h 21',  entrem a l'arribada. Quina rebuda!!
Aquesta prova és espectacular i té una qualitat humana fora de serie, des dels organitzadors, gent que pedala, els participants i sobretot els voluntaris, que ens ha fet sentir arropats i mimats, durant 205 km. Un repte per repetir!
Track Garmin Connect

Comentaris