Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 21/06/15 Els sis ports, en bicicleta de carretera

137 km i 4.700 metres de desnivell acumulat.
L'objectiu és pedalar els sis ports de muntanya, que faig més habitualment en bicicleta de carretera. Per separat els he fet molts cops, tots junts, aquesta serà la primera vegada.
La dificultat no està en el quilometratge, uns 137 km, que tela. Si en el desnivell acumulat, calculo uns 2.350 metres de desnivell positiu, que em trinxaran les cames i com que sóc un patata baixant, tampoc els 2.350 negatius, seran un bicoca. Segurament fer-ho el 21 de juny,  el dia en que arriba l'estiu, tampoc ho farà més senzill.
Sinó estic errat, són tres ports de tercera categoria, dos de segona i un de primera. Serà un bon trenca cames.
La sortida serà des de Llagostera, anant a buscar Sant Grau, 472 metres d'altitud. Enllaçant un tram de costa fins a Tossa de Mar i  enfilant cap  a Llagostera de nou, passant per Terra Negre, 256 metres d'altitud. Pujant fins a Romanyà de la Selva,  324 metres d'altitud. Seguint fins a Calonge, per trobar de camí a La Bisbal, La Ganga,  211 metres d'altitud. Anant a buscar Madremanya per pujar el port més alt del repte, Els Àngels, 485 metres d'altitud. Camí de tornada al punt de sortida, un cop a Cassà de la Selva, pujaré i baixaré fent el mateix recorregut, Santa Pellaia, 358 metres d'altitud.
Serà al meu ritme, sense massa pressa, sense massa pausa. En solitari. A trànsit obert. Els avituallaments líquids, les fonts dels pobles i el sòlid, exceptuant el que dugui al damunt, el bar on pari a esmorzar. Quan passi per segon cop pel punt de partida, el km 40, aprofitaré per reposar i deixar material.
No tinc cap objectiu de temps, més que gaudir tota l'estona.
Nota tècnica, tant la distància, com els desnivells són estimats. Les altituds dels ports, varien segons les diverses fonts consultades.


Entrada relacionada:
21/06/15 Els sis ports, en bicicleta de carretera

Comentaris