Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06-07/06/15 Marnaton eDreams Begur, des de l'altre banda

Estar a l'altre banda, organitzant una travessia d'aigües obertes, és molt gratificant. Permet un grapat de coses que no puc viure, si només nedo. Segueixo estant a prop de la mar que tant m'apassiona, una mar que tantes emocions i sensacions m'aporta.
Puc ser part  la diversió d'altres nedadors, uns 750 a Begur. En aquesta ocasió, he estat part de l'equip que els ha muntat la pista de ball, delimitada per boies on persones i onades es fusionen, en una dansa, la música de la qual, només es pot sentir quan flueixes a l'aigua.
Treballant dur, per la seguretat dels participants, amb un gran dispositiu de persones que estem perquè tot rutlli a la perfecció. Cadascú fa la seva tasca, fent girar el gran engranatge que és Marnaton.
Aprenent, amb el regust de pensar que ho puc fer millor, amb ganes de seguir millorant.
Un gran premi, per les moltes hores que cal dedicar-hi, és estar amb contacte amb persones locals, que em desengrunen els secrets de la seva zona costera i em permeten observar amb la mirada de qui coneix la costa pam a pam. Mentre  descobreixo petites grans coses de mariners i pescadors.

Comentaris