Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/06/15 Puja i Baixa de Begur

Diversió, amics i paisatges espectaculars, que més és pot demanar.
Acostumo a anar a marxes de llarga distància, aquesta  és de 15 km. A la Marnaton de Begur, vaig estar hores amb en Pere, un dels organitzadors. Només d'escoltar la passió amb que ho estaven preparant, va ser arribar a casa i fer la inscripció.
1.100 inscrits anticipats i encara hi havien les presencials, tot i ser-hi d'hora, hi ha ambient de festa grossa. Em trobo amb l'amic Andreu, que abans de començar em sorprèn dient que ho podem fer caminant, tot i que al cap de 2 segons, ja diu corrent, ara t'escolto! Decidim sortir abans de l'hora, per anar corrent més tranquils i gaudir amb més calma, no hi ha classificació, ni crono, un detall que m'agrada.
Comencem baixant, trobem un munt de persones que han fet com nosaltres.  Primer avituallament a la platja de Sa Riera, aigua i fruita fresca, quin luxe!
Pugem i baixem de nou, un tram amb molt d'encant, de nou a la platja, a Sa Tuna. Just abans, pintat a l'asfalt hi diu dutxa. Efectivament, un arc d'aigua per passar-hi per sota, s'agraeix molt en aquest dia d'onada de calor.
Seguim corrent, parlant, gaudint i enfilem cap al castell de Begur, preciós. De ben segur que en els propers anys, repetiré.
Han estat dues hores i mitja de passar-ho bé, mentre el cor bategava ràpid tot corrent.
Track garmin connect

Comentaris