Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

20/06/15 Etapa 30 de TCN (Travessia Catalunya Nedant), des del caiac

Aprofitant que els amics de la TCN (Travessia Catalunya Nedant), feien la seva etapa número 30, des de Cala Rovira de Platja d'Aro  fins Cala Jonca de Sant Feliu de Guíxols. He col·laborat fent suport des del caiac.
Hi he trobat molt bon ambient, a dins i a fora del mar. Que els que ho organitzen i els que neden, siguin part de la meva família d'aigua,  ha fet que m'ho passes molt bé. M'he sentit part de la diversió.
Era un travessia de caràcter no competitiu, doncs l'objectiu de TCN, és nedar tot el litoral català, no ser-ne els més ràpids. Al llarg del recorregut, fent parades per reagrupar els nedadors, també hi havia parades esporàdiques, per uns que esperaven als altres o per gaudir del múltiples racons que té aquest tram de Costa Brava. En aquestes parades nedadors i caiaquistes, érem un. Un grup d'amics gaudint de la mar.
Que a poc de començar, si afegís com caiaquista, l'amic Joan Cutrina, amb qui vam que quedar que ens trobaríem en el mar, ho ha fet encara més entretingut.
Al acabar, després de comentar la jugada amb els nedadors a l'avituallament de terra, ha començat la nostra particular diversió.
Gaudir, a palades, amb l'amic Joan, de navegar en un dia ventós i espectacular. Per assaborir la llibertat, que dóna el caiac. Per sentir-nos els amos del nostre temps, fent de cada instant un alè de vida. Navegant, nedant, a peu de platja, vivint sensacions salades.

Comentaris