Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 27/05/12 Volta nedant a Sa Dragonera

Sa Dragonera està situada a ponent de Mallorca, davant la costa occidental del municipi d'Andratx, i molt propera a la població de Sant Elm. Una illa discreta, que té la bellesa de les coses casolanes. Aquesta és la descripció que es pot trobar a la web del Consell de Mallorca.
Em fa molta il·lusió aquesta travessia, pels organitzadors, pels voluntaris, pels amics nedaddictes, per l'indret i pel repte que suposa, a més està preparat amb el bon saber fer de Neda el Món.
Són 9.500 metres, la veritat és que fa respecte, he nedat distàncies iguals i alguna de  més llarga, per això sé que cada repte de llarga distància és diferent, depèn de mil i un factors, el aconseguir-ho o no, fins l'última braçada no estarà a la butxaca, el que si és segur, és que serà una gran festa de la natació en aigües obertes.
M'agradaria molt fer-ho a pell, sense neoprè, sóc conscient que com a mínim seran unes 4 hores a l'aigua, l'aclimatació que porto fent tot l'hivern i la que faré en les últimes setmanes, espero m'ajudin a aconseguir-ho.
Si em poso el neoprè o si ho faig pell, és una decisió que prendré el dia en qüestió, en funció de l'estat propi i de la mar, sobretot de la temperatura de l'aigua,  els elements hi tenen molt a dir, tinc la gran sort que no he de demostrar res a ningú, l'únic objectiu és viure el moment i compartir-lo amb amics.

Comentaris