Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/05/12 Poolmate, rellotge per comptar piscines

No haver d'estar pendent de comptar piscines, és tot un plaer, sobretot en el moment de fer una tirada llarga, en entrenaments dirigits i/o compartits no el faig servir.
Rutlla a la perfecció, nedant crol, braça, esquena o papallona, els puc anar combinant, sempre i quan faci la piscina sencera amb el mateix estil, tampoc té cap problema amb el pull-buoy, funciona al fer un viratge ben fet o  tocant la paret. La limitació ve a l'hora de fer peus o de fer tècnica amb un sol braç, es posa en pausa i llestos.
Com a bon giny electrònic, dóna un munt de dades: voltes, metres recorreguts, braçades, velocitat, index d'eficàcia i més cosetes, inclús et diu el nivell de càrrega de la pila, per saber quan canviar-la, la veritat és que a mi em passa com amb el gps, amb saber la distància, habitualment, en tinc prou, tot i que està molt bé, poder tenir paràmetres d'informació útils, per poder consultar, en un moment donat.
L'única pega que li trobo, és la pantalla, sobretot en ús, doncs la distància surt a la part superior, on es veu la data, per mi, que sóc una mica curt de vista, costa una mica de veure, no és pot tenir tot.
El funcionament és senzill, el manual d'usuari, ve en anglès, que no és el meu fort, em va costar una mica de localitzar en espanyol, en català no l'he sabut trobat.

Comentaris