Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/02/12 48h Treadmill d'Evreux

Hi ha reptes d'ultrafons, que semblen pensats perquè hi participin  persones d'un altre planeta, persones capaces de córrer el que no està escrit, persones que deixen el seny i fan cas a la rauxa, persones que saben que els límits són un estat transitori. 
El desafiament: córrer 48 hores en cinta, no em puc arribar a imaginar, l'esforç que això representa, ha de ser un desgast físic i mental fora de mida, la meva relació amb la cinta de córrer, és impossible, ho he intentat vegades, però màxim hi estic una hora  i n'acabo ben fart.
Hi havia d'anar la nostra campiona la Cristina González, per una inoportuna lesió d'última hora, no ha pogut ser-hi, és una atleta excepcional, corrent i com a persona, he tingut la sort de compartir algun quilòmetre amb ella i he aprés moltíssim.
Web de la cursa

Comentaris

  1. Wooow!!! Cal tenir una fortaleça mental increible per poder estar 2 díes corrent a una cinta tancat per 4 parets!!! Quina passada, no en tenia ni idea de que existien aquest tipus de competicions.

    Salut!

    ResponElimina
  2. Hi ha una competició que són 6 dies corrent en un circuit de 1.400 metres i des fa poc també és pot fer els 6 dies en cinta, el record està en 895 km, sino recordo malament. Per mi fer plantejar uns 20 km en cinta, ja em sembla una passada, imaginat aquesta cantitat d'hores i de quilòmetres.
    Salutacions

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!