Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/02/12 2ª etapa CBXR'12 per lliure

Si hi ha una cursa que reuneixi la màgia que busco en l'ultrafons, és la Costa Brava Xtrem Running, per uns quants motius. Va ser la meva primera incursió en la llarga distància, en el 2009 eran 100 km dividits en tres etapes. El fet de compartir dues jornades d'hotel amb els altres participants em va donar l'oportunitat de  conèixer un munt de gent interessant i poder  respirar ultrafons tot un cap de setmana, per aprendre moltíssim. Sentint-me mimat per tota l'organització, la família Marina i els voluntaris. El recorregut és aprop de casa, en la meva estimada Costa Brava. Té la duresa de la muntanya arran de mar. Els paratges on es desenvolupa són de somni.
L'any passat, no hi vaig poder participar i aquest, per motius diferents, tampoc podrà ser. Per treure una mica el síndrome d'abstinència, he fet la segona etapa, caminant amb amics, la Carme, en Pere i en Lluís.


Intentem seguir el recorregut de la prova, sortida al passeig de Sant Feliu, per acabar a Torroella de Montgrí, amb alguna petita incidència, que va fer que el tram s'allargués fins els 58 km, en comptes del 55 originals, un petit tram tallat i un error de logística en van ser les causes.
Metre a metre, vam poder gaudir els racons i raconets de la Costa Brava, pujant escalons, arribant a petits turons per tenir vistes panoràmiques, amb  baixades curtes que disparen l'adrenalina, sentint el sol i el vent, impregnant la pell d'olor de terra i de mar, notant la duresa de les pedres als peus, els petits arbustos fent pessigolles a les cames, gaudint la dolçor salada de l'aire, el verd i el blau inundant la nostra vista. Les imatges, diuen molt més del que puc expressar amb paraules.

Web de la cursa: Costa Brava Xtrem Running

Comentaris