Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/02/12 24 hores a muntanya. Pendent del temps

Hem d'esperar per saber si la baixada de temperatures serà forta, molt forta o històrica. Frase de Santi Segalà, cap de l'area de predicció del servei meteorològic en referència a l'onada de fred que ens ve a sobre. 
Si tot va bé, nosaltres ho sabrem en directe, cada dia en tinc més ganes, serà un repte de debò, difícil i molt dur, em fa moltíssim respecte, per sort, les prediccions parlen de fred sec, pel cap de setmana, espero que no nevi ni plogui gaire per la zona on hem de caminar,  sinó ens farem un fart de patinar.
Recordo, perfectament la fred que vaig passar en l'edició anterior, aquesta vegada serà més, però per a què tenim les equipacions de Gore-Tex i demés material tècnic, sinó per ocasions com aquesta, tot i que hi ha qui només les fa servir, per anar a fer el cafè i semblar aventurer, però això ja és un altre tema.
Diuen que l'història es fa caminant pas a pas, en aquesta ocasió, deixarà de ser una metàfora, per ser una realitat. Ara toca esperar, si la realitat, permet de fer-ho, si les carreteres, ens hi deixen arribar. A veure com evoluciona tot plegat.

Entrades relacionades:

Comentaris