Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/12/11 Bones festes


Fent honor a la veritat, no m'agraden les festes nadalenques, però això no impedeix que pugui felicitar les festes a les persones que si les viuen amb intensitat.
Una de les poques coses que trobo interessants d'aquestes dates, és que hi ha qui s'estova i col·labora en projectes solidaris, s'hauria de fer tot l'any, encara que millor ara que mai, aquest any hi ha un projecte que m'ha cridat l'atenció:
Els professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu, nens i famílies han participat enguany en un vídeo a través del qual l’Hospital vol felicitar el Nadal alhora que finançar fons per als projectes  del programa Hospital Amic que  el centre du a terme per fer l’estada dels nens ingressats el més agradable possible. Per cada persona que  vegi el vídeo, es destinaran 5 cèntims al programa Hospital Amic gràcies al patrocini de DKV Seguros i a la col·laboració de l’Obra Social de la Caixa. 
Així, a mirar-lo uns quants cops, que mai ser solidari, havia costat tant poc. El vídeo mostra  el  ball que centenars de persones, entre professionals, estudiants, infants i familiars, van fer a l’Hospital per celebrar amb els infants ingressats l’arribada del Nadal.
Bones festes.

Comentaris