Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

06/12/11 Nedant en l'història: Phedon

Hi ha dies per nedar i fer petites descobertes, tot revivint el passat. La mar és testimoni mut, però viu, de multitud d'històries de grans principis i tràgics finals. 
Quina millor manera que fer-ho entre amics, la mar s'ha posat de la nostra banda, la previsió de tramuntana no s'ha complert, les onades no ens han vingut a trobar, només un munt de peixos.
Al observar  la bellesa de l'entorn, el sol que  s'obria pas entre els núvols, es reflexava en el mirall d'aigua que teníem al voltant. La badia de Cala Montjoi a Roses, té quelcom de màgia, d'aquella que es deixa sentir en l'ambient, aquella que està a tot arreu i enlloc, alhora.
Creant records a cada braçada,  amb l'aigua a 17 graus, durant 4.000 m, parant a veure el Phedon, vaixell enfonsat a uns 20 metres,  la visibilitat no era molt bona, tot i això gaudim de la troballa. Per acabar de nou al lloc de la sortida i uns quants, nedar a pell, resseguint la badia, uns 450 metres, quina diferència, el cos està lliure, sense l'empressonament del neoprè, m'hagués agradat fer-ho tot a pell, encara no estic preparat, tot arribarà.
Després de mirar al passat, tocava mirar al futur, ens hem reunit al voltant d'una taula, per compartir vivències, projectes  i somiar-ne d'altres.

Comentaris