Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

03/12/11 Nedant a pell a Sant Pol

Platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols, un indret realment bonic, la sorra buida, l'aigua deserta, la mar bastant plana, temperatura ambient d'uns 14 graus i el sol una mica amagat. En aquest escenari, juntament amb l'Andreu Esteve, anem a nedar a pell.
L'instant d'entrar, costa, costa molt, fa una mandra que tira enrere, sense pensar-ho gaire, ja sóc dins, la trobo freda, està a 16,4ºC, mentalment em repeteixo, que tampoc és tan.
Als 40 segons, la trobo congelada, penso que encara queda molt per endavant i que en pocs minuts, estaré millor. Arriba el moment, en que la pell, fa l'efecte contrari, comença a bullir, sembla que em cremi, torno a mirar el rellotge, porto 5'04", ara ja és tot més normal, noto la fredor, és suportable, disfruto del mar.
Minut 15', arriba la decisió de si fer els 1.500 o 2.200 metres, crec que estic prou bé, per afrontar la distància llarga, enfilo cap a la punta on està la meitat del recorregut, pel camí hi ha un banc de peixos, immens, que està per sota meu, sembla una catifa moguda pel vent, són més d'un miler, espectacular.
Als 23', he fet la meitat, em paro, per assaborir-ho, hi ha gent que em mira des del camí de ronda, fa estona que ho fan, em sento observat, inicio el retorn.
Porto just mitja hora, comença a ser dur, el cap diu que puc sortir a la sorra, que ja en porto uns 1.500 i seguir caminant, tinc les mans i els peus, que no els sento, la cara que costa de moure, però la resta del cos bé, realment no tinc massa més fred que nedant amb el neoprè, doncs amb el neoprè igualment passo fred a les extremitats, segueixo nedant. 
45', és el que he tardat en tornar de nou al lloc de sortida, ho he fet, estic contentíssim, queda un llarg camí per nedar a pell una distància una mica llarga, molt per aprendre, molt per descobrir, avui he fet un petit pas més, en aquesta direcció.

Comentaris