Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/12/11 Pedalant a Sant Pere de Rodes

No acostumo a anar en bici massa sovint per l'Alt Empordà, no per res més que la mandra d'agafar el cotxe, fa que acabi sortint des de casa i anant sempre als mateixos llocs, l'ocasió d'anar a pedalar ben acompanyat amb en Toni Domenech, que habitualment veig  amb el neoprè posat, ha estat un bon motiu per fer-ho.
La sortida ha estat curta en quilometratge, uns 58 km, però no en desnivell, uns 1.950 metres acumulats, valia la pena les pujades, les vistes són espectaculars, els Pirineus al fons, a l'altre banda Port de Selva, no sé que té aquesta població que em té el cor robat, em transmet calma i pau,  potser és la blancor de les seves cases, potser que hi he viscut moments màgics, nedant, corrent, caminant, en caiac i ara en bicicleta, potser perquè forma part del Parc Natural del Cap de Creus, que tant m'agrada, potser perquè ha estat pas i final d'uns quants reptes i la línia d'arribada d'un repte, no és més que el punt de sortida del següent.
Com molt encertadament m'ha recordat en Toni, som uns privilegiats, no només per fer el que ens agrada, sinó per fer-ho en un racó del nostre petit país, com aquest, en què el clima tot i que ens queixem per la humitat que ens cala els ossos, no deixa de ser temperat, en que podem triar si volem, mar o muntanya, ho tenim tot a tir de pedra. Indrets en què ara a la tardor i l'hivern, no hi circula massa ningú, en que la tranquil·litat impera.
Com a bon fi de festa, s'ha acabat al voltant d'una taula, és molt enriquidor veure nous punts de vista, compartir projectes i posar fil a noves idees.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!