Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11/12/11 Nedant a pell, a Sant Feliu de Guíxols

Temperatura exterior a 13ºC, la  mar a  16,1ºC, semblava un mirall de tranquil·la que estava, donava ganes d'endinsar-se en les seves aigües, direcció a l'horitzó.
Ha estat arribar a la sorra, fer estiraments, escalfar la musculatura i sense pensar-ho gaire, cap a l'aigua. Entro caminant, en pocs segons ja estic en marxa, la noto fresqueta, sé que són 5 minuts i ja està, sempre em passa igual, a la part de les cervicals, és on sento més la fredor, és com si és contreies, per tirar el cap enrere i d'aquesta manera no entrar la cara dins l'aigua.
En menys de 4 minuts, ja m'hi trobo còmode, disfruto, a la que arribo a les roques tinc la companyia d'un munt de peixos, la tornada se'm fa especialment curta, nedo 1.500 metres en uns 30 minuts.
Segueixo el camí de nedar a pell, amb l'intenció d'anar-ho fent un cop per setmana, tinc molt per aprendre, a cada nedada tinc la sensació que descobreixo més sobre mi mateix, l'esforç de nedar en aquestes condicions, em demana molta concentració i consciència de tot el meu jo.

Comentaris