Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/07/11 Primer aniversari del blog

Ja ha passat un any, des que per accident, vaig esborrar l'antic blog i vaig començar aquest, em va saber molt greu, un cop no vaig poder arreglar l'error comés, vaig decidir, aprofitar l'experiència i fer aquest una mica millor, sabent que mai està acabat, sempre hi ha coses a millorar.
Els números m'impressionen,  260 entrades en el blog, 290 si incluim  les anteriors al 26/07/10 que vaig poder recuperar, 26 seguidors, més de 12.000 visites, 175 seguidors a la pàgina del facebook i 36 amics al twitter.
Les tres vies de comunicació, són molt bones i complementaries, cadascú en el seu àmbit, el blog, que no deixa de ser la raó principal de les altres dues, es pot editar millor, amb recursos web, que fan enriquidor el contingut (fotos, tracks, enllaços,...), el twitter, m'encanta la de coses que es poden arribar a dir amb 140 caràcters, clar i a barraca, el fet de poder tenir-lo en blog, penso que és un bon complement, el facebook, permet ajuntar els escrits del blog i els del twitter, però amb pocs recursos i limitat en la seva edició, si té una cosa fantàstica el facebook, és que costa menys interactuar amb els amics que el llegiu, doncs tots el tenim com un espai 2.0 molt familiar.
Donar-vos les gràcies a tots i a casdacú de vosaltres amb qui comparteixo, les meves idees, dubtes, inquietuds i experiències. Moltes gràcies.
Endavant, sempre endavant!!!

Comentaris