Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

23/07/11 Xerrada al Decathlon Figueres. Descobreix el mar... Crònica i fotos

J
Al plantejar-m'ho, la reposta va ser  sense dubtar, sempre m'havia fet una estranya barreja de por, vergonya i inseguretat, parlar en públic, aquesta sensació, és més que suficient, per voler-ho fer, per superar un limit, la meva pròpia barrera.
Ho he afrontat com un repte, primer siguent molt sincer amb mi mateix, veure punts forts (coneixements), punts dèbils (inexperiència), marcar pla d'entrenament (assajos davant el mirall i amb Jorge, per coordinar-nos), millorar tècnica (rellegir llibres sobre el caiac, mar i meteorologia per qualsevol pregunta que em poguessin fer), per tenir seguretat en aconseguir-ho (practicar davant de públic). Anar amb els deures fets dóna molta tranquil·litat.
Arriba el moment, una mica de xou dins la piscina, canvi de roba, micròfon en mà, respiro fons; salutació i breu presentació, en els primers segons, al sentir la meva veu pels altaveus, em desconcerta, torn de paraula pel Jorge, explica que és Neda el Món, s'acosta la meva part, bec aigua, la gola s'asseca, arranco i a la poca estona, em sento còmode, explico el que sé de maravella, parlo d'una cosa que conec i m'apassiona, el caiac, de nou en Jorge, per explicar la col·laboració caiac-nedador i cap a la piscina de nou, per ensenyar, les maniobres bàsiques, pujar al caiac, palejar, fem un simulacre de rescat, em sento molt, molt còmode, en família.
Quina experiència més enriquidora, a nivell personal, un luxe fer-ho amb en  Jorge Pérez i amb la Mónica Campaña, que a més de fer-nos les fotos, se sabia la xerrada de memòria, de les vegades que ens ha fet de públic i de critica per millorar l'exposició, moltes gràcies.
Com a bon repte, és la preparació pel següent. Endavant, sempre endavant.

Entrades relacionades:

Comentaris