Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

07/07/11 Dieta paleolítica, primers 4 mesos

Els grans canvis els faig de mica en mica, per aconseguir que durin en el temps i no siguin estacionaris, d'aquesta manera és com estic adaptant la meva pauta alimentaria a la dieta paleolítica.
Vaig començar pel sucre blanc, amb lo llaminer que sóc, vaig buscar més informació sobre els problemes que provoca aquest element que sembla tant innocent, al principi em va costar molt, dia a dia. He redescobert el gust, de les coses que no són, ni han de ser, dolces, com el cafè.
He deixat de menjar pasta, de manera habitual, prenc poc pa, sembla una gran contradicció, esport de llarga distància i no prendre aquesta font de carbohidrats, abuso de verdures, sense por, sense passar gana, més aviat al contrari.
Canvi del berenar, que faig  abans d'entrenar, prenia galetes, entrepans, ara bàsicament fruita.
La pregunta important és: que he notat amb aquests canvis? Em sento més fort, més ben dit, amb més força, abans a la que duia entre 1 i 2 hores entrenant, venia la baixada, havia de tirar d'alguna barreta o abaixar el ritme, actualment, l'aguanto molt més bé, faig sortides en bici de 4/5 hores, en les que, la majoria de vegades, apart de líquids, no prenc res.
Proper canvi, que l'iniciaré en breu, esmorzar fruita i fruits secs.
Potser no acabaré fent del tot el sistema paleolític, però si adaptant-ne una bona part, doncs veig que funciona. No vull ser radical en res, penso que menjar és un petit plaer, per això no descarto res en la meva nutrició, simplement, adapto el que millor em va.

Entrades relacionades:
12/02/11 Dieta paleolítica
12/03/12 Dieta paleolítica, 13 mesos després

Comentaris