Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

05/04/21 Formació en línia. Cursos MOOC

Certificat Google Activate, introduciión al desarrollo web
Aprendre és una de les millors maneres de passar el temps. I ocupar la ment, mentre faig camí cap a la recuperació de l'accident de trànsit. Ho he fet mitjançant, plataformes de cursos en línia, anomenades MOOC (Massive Open Online Course).

Els cursos estan molt vinculats amb les noves tecnologies. Màrqueting digital, llenguatge HTML, continguts d'internet, comerç electrònic, analítica web, entre d'altres. És la formació ideal sense sortir de casa, permet practicar amb l'ordinador personal. Fent més sòlid l'aprenentatge. Descobrir nous coneixements i posar-los en pràctica és com s'assimilen més.

Avantatges de la formació MOOC:
○ En línia, des d'un vulgui
○ Sense horaris, cadascú al seu ritme
○ Només cal triar una mica, per trobar contingut de qualitat
○ Gratuït, tot i que n'hi ha de pagament
○ Certificats, que acrediten la realització del curs. No sempre, i en alguns casos, la formació no té cost, però el certificat sí.

Fins al moment, d'aquest escrit, he realitzat 50 cursos. De diferent llargada des d'1 fins a les 100 hores lectives. Acumulant-ne 707, més les hores en què he practicat i dedicat a cercar informació complementaria.

N'he provat unes quantes, però em quedo amb aquestes tres per metodologia i qualitat del contingut. Plataformes MOOC recomanables:
Cibernàrium
Formados
Google Actívate

Aprendre sobre tecnologies de la informació i la comunicació,  té l'al·licient de que un ho faci servir o no laboralment, en l'àmbit personal entendre com funciona els fluxos d'informació a internet, com a consumidors és un gran avantatge.

Comentaris