Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/11/18 Travessia Cap Norfeu, novè aniversari

Mirar enrere per saber d'on venim, és bo. Així ho venim fent amb la Mónica Campaña i en Jorge Perez, any rere any, a la tardor, tornem on va començar tot, per nedar poc o molt i d'aquesta manera celebrar l'efemèride.
Al Cap Norfeu, on el 2009, vam coincidir per primera vegada, no ens coneixíem i ara som família. Ens va unir, un sentiment, que  amb el transcurs del temps s'ha fet més gran, la passió per les aigües obertes, de sentir la llibertat que dona estar envoltat d'aigua pels quatre costats.
Enguany, decidim fer la travessia sencera, només el Jorge i jo, sense cap suport a l'aigua i amb l'imprescindible ajuda logística de la Mónica. El dia és assolellat i dona moltes ganes d'entrar a l'aigua, per seguretat duem neoprè. Hi ha onades de tot tipus, majoritàriament llargues, de bon nedar i una estona de més curtes que posen a prova les nostres habilitats, van des dels 80 centímetres fins al metre d'alçada, les onades és la manera que té la mar de fer-nos jugar amb ella i ens ho passem pipa juguem, riem, gaudim.
Braçada a braçada, sentim aquest espectacular paratge del Cap de Creus, on tot va començar i on tot segueix fluint.
La primera experiència, del 2009, està explicada en aquest escrit: 17/10/11 Travessia Cap Norfeu, Mirant enrere, per anar endavant 

Track garmin connect

Comentaris