Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

24/11/18 Blanes - Tossa de Mar (La Selva marítima) corrent

Platges desertes, vistes que omplen la mirada i racons que no deixen de sorprendre, és la bellesa de recórrer el litoral de la Costa Brava, un mes de novembre. Fora de l'aglomeració del turisme, es pot respirar salat, escoltant la remor de la mar, que ens acompanya a cada pas, mentre el cor batega ràpid.
El recorregut, és el que vam fer en la primera etapa de la Costa Brava Xtrem Running del 2009, cursa on justament ens conèixer amb l'Andreu, el 24 d'abril del 2009, de la manera més simple: em vaig equivocar en un trencant i ell, que també hi participava, em va cridar perquè agafes el camí correcte, l'imatge que acompanya aquest escrit és justament on  va succeir. Des d'aleshores, hem fet un munt de quilòmetres, al costat del mar i en alta muntanya, compartint il·lusions i projectes de futur.
La logística és senzilla, deixem vehicles a Tossa de Mar i agafem l'autobús fins a Blanes, motxilla i a córrer. Una font a mig camí ens fa d'avituallament d'aigua en ruta.
El trajecte de Blanes fins a Tossa de Mar, és un  trencacames molt divertit, sense grans pujades, però tampoc gaires trams planers, és un constant, puja i baixa, que fa disfrutar patint cada quilòmetre. Té la bellesa de la Costa Brava més salvatge, amb alguns trams on cal mirar on posar el peu, per no baixar més ràpid del compte i/o fer un pas en fals. Un recorregut que no deixa indiferent i deixa bon gust de boca.
Track garmin connect 

Comentaris