Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

29/10/18 100x100 100 sèries de 100 metres nedant

Quan t'espera una il·lusió, tot i ser dilluns, les hores passen molt ràpides. Em llevo a les 6:45, per anar a treballar i en un sospir, ja són les 16:39 i estic dins la piscina, apunt per començar a nedar.
Tenir el cap dins l'aigua i fer el repte en solitari, vol dir que apenes parles, algun comentari amb algun company del Aquàtic Club Xaloc que ve a entrenar i poc més. Durant les hores que dura el repte, hi ha un gran treball mental. Per sort em conec prou bé, per alimentar-me de pensaments positius,  tot i que a estones els negatius m'envaeixin amb mil dubtes i ombres, aconsegueixo concentrar-me en els propers metres, o en sentir com flueix el meu cos mentre nado, o notar com la mà agafa l'aigua i m'impulso en ella mitjançant una braçada i després una altra i una altra. La millor manera d'evitar que el cap em traeixi, es concentrant-me en viure les sensacions agradables del que estic fent.
Físicament, sent sincer, amb el primer bloc de 60 sèries de 100 metres (6 km), ja en tenia prou per l'entrenament que duia, fa just 28 dies que torno a entrenar en piscina, després de passar l'estiu fent només mar. El braç esquerre el noto fluix i em fa mal, les espatlles es carreguen, el coll, de respirar cada tres braçades es va cansant de girar, l'estómac de tanta estona d'estar en posició horitzontal es queixa, tant para i arrenca (cada 100 metres faig una pausa de 15 segons), el cos va agafant fred, afortunadament, res fora del normal.
El segon bloc, de 40 sèries, l'agafo amb moltes ganes, però als 1.000 metres, ja veig que on no arriba l'entrenament fet i hi haurà d'arribar la força del compromís adquirit amb mi mateix, per a finalitzar el repte.
Piscina a piscina, faig la número quatre-cents, esprintant, donant tot el poc que em queda i fruint de perseguir fins el final, una il·lusió. Han estat 10.000 en que he gaudit i somiat despert, en els projectes que m'esperen.

Dades garmin connect

Escrit relacionat:
Repte pel 29/10/18 100x100 100 sèries de 100 metres nedant

Comentaris