Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

25/02/18 SFG - Pedralta - Castell de Solius - Bassa del dofí - SFG en btt

A tocar de casa tinc la sort de tenir indrets amb encant i camins per arribar-hi, tot gaudint de la bicicleta tot terreny.
Els primers cinc quilòmetres de la ruta, són de pujada, per una tranquil·la carretera, que permet vistes a la ciutat de Sant Feliu de Guíxols a cada poc, fins arribar al Pla de Pedralta, on es troba la pedra basculant més gran d'Europa, per acte seguit baixar per un tram que pertany a la variant 1 del GR92, una pista molt ample, en bones condicions, amb molts ressalts que la fan molt divertida. A partir d'aquí un tram molt planer, que puja de manera bastant suau fins al Castell de Solius on també hi ha la cova del moros, una cova, que es suposa fou utilitzada com a sepultura, amb unes espectaculars vistes de la Vall d'Aro.
Un corriol molt xulo, em deixa a tocar de Santa Cristina d'Aro on rodo plàcidament fins a Castell d'Aro, pedalant al costat del Ridaura, on aprofito per parar a l'observador de natura que hi ha a la bassa del dofí, per tornar fins a Sant Feliu de Guíxols per la via verda.

29,2 km amb 411 metres de desnivell positiu.
Track garmin connect
Track wikiloc

Comentaris