Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/02/18 Tastet d'Ardenya en btt

Pedalar en un dia de finals d'hivern que olora a primavera es tot un plaer pels sentits. Tenir poc temps, no es excusa, hi visc a tocar, surto des de Sant Feliu de Guíxols.
El recorregut te un xic de tot i una mica de res, d'aquesta manera un no es pot arribar a cansar ni d'una cosa ni d'una altre, ni de mar ni de muntanya, l'Ardenya es així.
Son pocs quilòmetres, només 27, amb 540 metres de desnivell positiu, concentrats, la majoria, al principi, gaudint les vistes de la badia de Sant Feliu de Guíxols; la pujada te premi, poder gaudir d'un mirador espectacular, just damunt la platja de Canyet, que permet veure el litoral que va des de Sant Feliu Feliu de Guíxols fins a Tossa de Mar, el paradís verd i blau, passant per masies senyorials amb parets que han sucumbit al pas del temps, per després  endinsar-se al mig del bosc, per una pista còmode fins arribar a Solius on el recorregut segueix prou aprop de la carretera per no sentir-nos perduts al mig del bosc i prou lluny per seguir respirant natura.
Track garmin connect

Track wikiloc

Comentaris