Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

04/02/18 Soc molt afortunat

No, no m'ha tocat la loteria, tinc una cosa molt més valuosa, tinc un cor que batega ràpid.
Soc molt afortunat per tot el que tinc, una bona salut, amb alts i baixos com tothom, porto dos setmanes que entre refredat i otitis provocada pel refredat, més una caiguda tonta de cul en un terra mullat, fan que no estigui al cent per cent, ni pugui fer tot el que voldria, tot i això bo oblido que soc una persona afortunada, que son un parell de setmanes al llarg d'una vida, no són res, d'aquí un mesos serà un record borrós, que en pas dels anys s'esborrarà del tot i només recordaré l'afortunat que soc. Tinc una passió que em porta a desafiar-me a mi mateix, que m'omple, que em fa somiar despert i que dona un sentit diferent a tot plegat. I el més important tinc al meu voltant gent a la que m'estimo i que em fan sentir estimat, per poder compartir el tresor mes preuat, el temps, que mes es pot demanar.
Afortunat per perseguir somnis, per tenir cada dia el cap més ple de pardals, per treballar per objectius a curt plaç, per aquest mes febrer/març, a mig plaç en reptes i aventures per aquest 2018 i en un plaç més llunyà, a uns quants anys vista, vaig fent els passos que m'encaminen cap a un gran somni, un d'aquells que fan molta por i que alhora fa anys que em roba el pensament, que molta poca gent sap i que potser no podré realitzar mai, doncs s'han de donar un munt de circumstàncies, que a priori no hi son, no se si ho aconseguiré, el que no vull es penedir-me de no haver-ho intentat.
Quan em sento ofegat per les pors i els dubtes, recordo que res és etern i que la mort un dia em farà rendir comptes del que he fet i no fet, no servirà de res la xifra del meu compte corrent, ni les coses que tingui, només el que he viscut intensament, el que m'ha fet bategar el cor ràpid, ja sigui fent el que m'apassiona, sigui compartint temps amb la gent que m'estimo, sigui assaborint a foc lent els petits detalls que fan gran una vida.
Quan el cor batega ràpid, no cal res més, perquè ja tinc tot el realment important. Soc molt afortunat!

Comentaris