Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

31/12/17 VII Travessia dels Nassos

Nedar a pell 3.650 metres, 10 metres per cada dia de l'any que s'acaba, es l'objectiu de la travessia  i és una bona motivació per anar aclimatant durant la tardor. Enguany la temperatura es mes baixa, 13,4C, el vent de garbí comença a bufar i anirà pujant, arribant a crear onades de prop del metre d'alçada.
Tot i això, un repte és un compromís amb un mateix i ho nedo, aquest any, per desgracia, no puc compartir el repte amb el meu germà d'aigua i que ha estat present en totes les edicions, en Sergi, un accident el manté allunyat de la natació durant una temporada, si hi ha d'altres amics, tot i que cadascú farà la seva pròpia travessia.
Les sensacions al poc de començar son dolentes, el vent m'està refredant molt ràpidament les extremitats i encara no duc mitja hora, que tinc les mans de drap, afegint dificultat a intentar nedar bé. Segueixo nedant i torno al punt de sortida, on em queda el tram que mes m'agrada de la platja de Sant Pol on estem nedant, el garbí està bufant fort, el noto a l'esquena que sento molt freda, tot i el sol que ens acompanya.
Duc una hora i he nedat 2.600 metres, queda poc i alhora massa, penso en plegar perquè hi ha onades que em faran anar lent i començo a sentir fred, per sort el compromís em fa seguir endavant.
Canvio l'actitud, vaig a disfrutar, a mi m'encanta la fred i les onades i em penso divertir, ho faig tant com puc, hi ha un punt que per l'entumiment del cos, no puc agafar les onades llargues que m'arriben, cap problema, mitja volta i faré aquest tram una altre vegada a fi de sumar metres i assolir els 3.650, a partir s'ajunten a mi, l'amic Padi i el meu cunyat, en Jorge, he de fer el mateix recorregut fins a tres vegades per aconseguir l'objectiu, el vent omple les onades i em buida de forces.
Tinc por de la patacada tèrmica que em donarà el vent, un cop surti del mar tot moll, per sort hi ha dos bons amics a la sorra en Sergi i en Pere, em sento molt tranquil i amb aquesta tranquil·litat surto mes bé del que m'esperava, han estat 3.740 metres, estic cansat, entumit, amb fred i content perquè m'he divertit  durant 1 hora i 27 minuts ballant aquella música que poca gent escolta la dansa d'onades, vent i llibertat.
Cròniques anteriors edicions: 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 i 2016.
Track Garmin Connect

Comentaris