Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

27/12/17 300x50 Tres-centes sèries de cinquanta metres nedant

Els reptes autogestionats en solitari, tenen un component de dificultat gran, no per logística, doncs aquest era molt fàcil, sinó per motivació, es tant fàcil abandonar i deixar-se endur per la derrota, que aquest fet ho fa molt interessant.
El repte consisteix en nedar 300 vegades 50 metres, en piscina de 25, fent 300 series parant 10 segons entre serie i serie, tot plegat dividit en tres, en 120, 100 i 80 series respectivament ( 6.000, 5.000 i 4.000 m.), per aprofitar per parar i anar al vestuari a menjar i demés,  a la piscina només està permès tenir-hi líquid.
El primer bloc, de 120 series (6.000 m.) es el mes senzill de fer, tenir el cos fresc i la il·lusió intacta, ajuda molt. Vaig bevent cada 10 series (500 m.) Al anar gravant el metratge amb un rellotge garmin, fa que a cada serie, l'hagi de parar i d'aquesta manera veure els que duc i el cap no pot evitar fer la resta per recordar-me el que queda, els 10 segons de parada, els controlo amb el rellotge de paret de la piscina, prou gran per mirar-lo còmodament, però que m'arriba a fer mal de cap i tot, de tant estar-hi pendent. Nedo amb el "current" banyador de neoprè que es com dur un "pullboy", l'esquena m'ho agraeix. El rellotge marca 6.000, visita al lavabo, menjo i de nou a nedar, que la part fàcil ja està feta.
El segon bloc, se'm creua quan encara no en duc ni 20 series ( 1.000 m.), arribar a la meitat del repte es un suplici, sembla que el rellotge mes que comptar, estigui descomptant metres, a poques series per les 200 (10.000 m.) penso com n'estic de fart de tant arrancar i parar, arrancar i parar, arrancar i parar, per sort segueixo fent, no tinc dolor al cos que duri mes enllà d'una serie, la tensió d'estar pendent d'engegar i parar el garmin i del rellotge de pared, em fa estar molt concentrat i no estar per cabòries. Acabo el bloc, anada al vestuari, lavabo, menjo i a nedar, amb la sensació que el pitjor ja ho he viscut.
El tercer i últim bloc, només son 80 series (4.000 m.) el cansament físic em fa abaixar un segons el ritme, el psicològic em passa factura, tinc moltes, masses, ganes d'acabar i les series de la primera meitat d'aquest bloc estic aclaparat i no el gaudeixo, per sort canvi de xip i em centro en sentir com la respiració va al ritme que li marquen les braçades i noto com l'aigua flueix en el meu cos i serie a serie, els metres van avançant fins assolir els 15.000 metres, l'ansiat 300X50.
Ha estat prou dur perquè valgui la pena, amb ganes de mes.
Dades garmin connect

Comentaris