Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/12/17 Menys d'una setmana per les 24 hores d'atletisme

En pocs dies estaré  per setena vegada, a la línia de sortida de les 24 hores d'atletisme i a cada edició em fa mes respecte, se de primera ma la duresa de la prova, se que fer voltes a una pista, pel carril 6, 7 i/o 8, sumant 437,70 metres cada volta, es mentalment esgotador, córrer per una superfície dura i que no ajuda a canviar el pas, fa que tot el cos es ressenti, tot i que falten dies encara, la previsió dona una mínima de tres graus, que juntament amb l'humitat de la ciutat de Barcelona, el cansament i la son, faran que tingui molta sensació de fred.
Alhora també se que tindre tot el caliu de l'organització, els amics de corredors.cat, se que hauran pensat fins l'ultim detall i que com sempre es superaran per donar el millor d'ells mateixos i que els participants només ens haurem de preocupar de donar voltes i mes voltes.
Aprofito la serenor mental que ofereix el que faltin alguns dies encara, per anar preparant tot el material, per no deixar-me res, amb l'avantatge que a cada volta tindré accés a tot el que dugui, tot i que segurament hauré d'aparcar a la quinta forca, a tocar de la sisena, carregar el pes del material es carregar el pes de la tranquil·litat.
Cal preparar tots els detalls, des d'avituallament propi, els macarrons de la mare no hi poden faltar, fins a diferents equipacions en funció de la temperatura de la jornada.
L'estratègia i l'objectiu els tinc clars. Córrer tant com pugui, intercalant cada trenta minuts voltes caminant per anar menjant i hidratant-me, marcar unes hores en que faré àpats mes complerts, com el dinar, que faré en dues ingestes, una abans de començar, l'inici de la prova a les dotze del migdia i la resta en una parada al cap de dues o tres hores de començar, igual que faré una parada per berenar, una per sopar i una altre pel ressopó i per esmorzar un cop surti el sol, he de menjar el suficient les primeres dotze hores perquè de  matinada l'estómac es tanca i em costa molt menjar. Correré tant com pugui, fins al punt de no fondrem i poder seguir caminant, un cop camini, intercalaré alguna volta corrent, per obligar-me a canviar el pas. Els objectius son tres i per aquest ordre d'importància, passar-m'ho bé, estar en moviment el màxim possible completant les 24 hores i superar el llindar dels 100 quilòmetres, a partir d'aquí, tot el que vingui serà de regal.

Entrades relacionades:
Repte pel 16-17/12/17 24 hores d'atletisme 

16-17/12/17 24 hores d'atletisme

Comentaris