Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

19/03/17 Pyrenees Ice Swimming Festival 2017 - 1r Campionat de Catalunya de Natació d'Hivern "Open" Segon dia

L'ambient entre els nedadors, acompanyants, organització i curiosos que ens observen, és tota una festa. El diumenge, hi ha tres proves més. Primer nedem els 100 metres, entre que es aviat i que estic mandrós, acabo un xic destemperat, aquest fet em recorda que no s'ha d'abaixar mai la guàrdia.
A li fi arriba el moment més esperat, la prova reina, els 450, em van de fabula, els gaudeixo molt. Som quatre a la sortida, el primer es desenganxa, som tres i en els primers 100 metres, em separo, anat a un ritme prou còmode i els vaig deixant enrere, la sensació de comoditat m'acompanya des del primer metre fins l'últim. Per posar la cirereta al cap de setmana de competició, acabem fent un 4X50, prova de relleus disfressats.
Nosaltres som els "osos amorosos". Comparteixo equip amb la Tita Llorens, en Francesc Granada i en Jorge Perez. La disfressa té dues parts, una al cap, un gorro que s'agafa, tot i que queda ben xop, no molesta per nedar i un tutú que duem a la cintura, bé, a la cintura els primers metres, doncs va baixant, fins que l'acabo aguantant amb els peus, com llasta!
Marxo amb un gust agredolç, content per lo bé que m'ho he passat i amb l'espineta de nedar en aigües més fredes que les d'aquest cap de setmana, entre una cosa i l'altre serà una bona excusa per tornar-hi la propera edició.

Reportatge de la prova emès a Pirineus TV:


Entrades relacionades:
Presentació repte     Aclimatació     Primer dia

Comentaris