Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

18/03/17 Pyrenees Ice Swimming Festival 2017 - 1r Campionat de Catalunya de Natació d'Hivern "Open" Primer dia

Imatges de Mónica Campaña i Jorge Perez
El bon temps, ha fet en aquesta ocasió, de mala mar.
Igual que la mar molt moguda fa fer plans b a les organitzacions, el bon temps ha tombat les expectatives de nedar en aigües gèlides, entre 0 i 5 graus, però no ens ha impedit de nedar i divertir-nos, amb tots els apassionats per la fred, mentre ho fèiem.
El llac de Puigcerdà, estava a uns 11 graus, que no deixa de ser una temperatura fresqueta per nedar, doncs el mar aquest hivern ha baixat en contades ocasions dels 13 graus.
Quan se la temperatura de l'aigua, els nervis s'esvaeixen, fa just un mes he estat nedant 1h01'11" a l'estany de Banyoles a 9,5C, sé que no puc banalitzar les proves, però la confiança m'augmenta molt.
El dissabte toca primer nedar els 25 metres, que juntament amb els 50, es fan dintre corxeres, com si fos una piscina de 25 metres, tot i que sense paret, hi ha una fusta en un extrem i a on entrem una escala, que hem de baixar i estar agafats allà, uns pocs segons abans no donin la sortida. Els 200, ja són en un recorregut d'anada i tornada marcat per dues boies. En aquesta prova, faig una sortida molt dolenta, estic encantat i no concentrat en nedar, dels tres que som en aquesta tanda, surto l'últim, aconsegueixo remuntar i entrar només a tres dècimes del primer. A continuació hi ha el vídeo d'aquesta prova.


Entrades relacionades:
Presentació repte     Aclimatació     Segon dia

Comentaris