Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

11/03/17 El repte del dia a dia

El repte del dia a dia, no consisteix en fer grans distàncies, ni acabar esgotat, ni fer coses que semblin impossibles.
El repte és molt més senzill, tot i que a vegades, sembli d'allò més complicat.
No es tracta de fer més coses, ni d'estirar les hores, desitjant que en siguin 25, en tot cas, es tracta de fer-ne menys, però de manera més conscient. Es tracta de viure, no d'estar vius, fer alguna cosa que ens faci sentir vius.
M'adono que els dies en que només hi ha obligacions i rutina, son dies necessaris i alhora temps perdut de vida.
Per això intento, cada dia, fer alguna cosa que em faci sentir viu, hi ha moltes maneres, una de les que més m'agraden es fer bategar el cor ràpid, tot fent esport. De vegades no hi ha tant temps i em conformo en caminar o passejar 20 minuts, en d'altres ocasions no hi ha ni aquest temps i en tinc prou en quedar-me embadalit per un paisatge o contemplant el sol i mentre ho faig, en realitat miro cap a dins.
Quan miro endins, m'adono de lo afortunat que soc, que tot i que em sobri mes al final del sou, hi hagi maldecaps que no hi ha manera de deixar enrere,  tinc la gran sort d'estar viu i de compartir-ho amb els que m'estimo. D'aquesta manera aconsegueixo el repte de cada dia, ser feliç.

Comentaris