Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Repte pel 18-19/03/17 Pyrenees Ice Swimming Festival 2017 - 1r Campionat de Catalunya de Natació d'Hivern "Open"

Quina il·lusió i alhora quina por.
Estic inscrit per nedar per primera vegada en aigües gèlides, al llac de Puigcerdà, a 1.200 metres d'alçada, que estarà entre 0 i 5 graus.
Fa temps que m'atrau l'idea i poder-ho fer relativament aprop de casa, uns 200 km, es una ocasió que no s'ha de desaprofitar.
Em fa il·lusió perquè es una nova frontera, un repte diferent, descobriré coses, aprendré i sobretot disfrutaré, que es del que es tracta.
Tinc por o més ben dit respecte màxim, per veure que sentiré, si en seré capaç o no, tot el que no coneixem genera temors i la millor de combatre'ls es conèixer-ho i d'això va aquest repte. Sóc conscient que serà molt difícil i que he de treballar l'aclimatació al màxim.
Ho podré fer de la mà de l'organtizació, Nedant a Itaca Swim Association, que ens posa els mitjans i la seguretat necessària per a intentar-ho amb garanties.
Estic inscrit a totes les proves que són, 25, 50, 100, 200 i 450 metres, les distàncies semblen curtes, però de ben segur que en un moment o altre les trobaré llargues.
Tinc dubtes molts dubtes, les proves es celebren en dos dies, el 18 i el 19 de març. El dissabte dia 18 a les 15h els 25, a les 16h els 50 i a les 18h els 200. El diumenge 19 a les 10h els 100 i a les 450 metres. A més hi ha a les 12 hores un prova de relleus de 4X50. Aquesta distribució ho fa més dur i més interessant que no anar a nedar directament els 450 metres, a més per nedar una prova, cal haver nedat l'anterior, és a dir per fer els 450 metres, cal que nedi les 4 abans.
Una motivació extra és trobar-me amb part de la família d'aigua, amics i amigues que compartim passió per sentir la mar a la pell a l'hivern i tot l'any.

Entrades relacionades:
Aclimatació     Primer dia     Segon dia

Comentaris

  1. Quim he envait la sol.licitud pero a mi ningu amb contesta, tu com ho has fet per fer l inscipcio

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!