Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/02/17 Geocaching

Es un joc a l'aire lliure de cerca de tresors al món real amb l'ajuda de dispositius gps. Els participants han d'anar a unes coordenades específiques i, un cop al lloc, intentar trobar-hi el geoamagatall (contenidor) amagat per altres jugadors. Segons la wikipedia aquesta es la definició de geoaching.
Per mi es més, es diversió, acostumo a fer-ho en bicicleta, així m'ho passo bé fins i tot quan he acabat de jugar, puc cobrir distàncies més grans, amb petits inconvenients com el d'haver d'empènyer-la una estona, quan toca enfilar amunt o fer-li pas enmig del bosc i no deixar-la massa lluny, per no donar oportunitats als amics de lo aliè.
Pot semblar molt senzill si tenim les coordenades del gps, doncs no, les coordenades son el punt de partida, doncs pot estar a uns metres, pot estar sota una pedra o dalt una branca, podem saber la mida, però mai la forma, n'hi ha que es troben en res i d'altres que ets pots passar fins a 20 minuts  o més buscant, hi ha els que pel que hi sigui no hi son o els que un no ha sabut trobar.
Cada un que trobes es una petita satisfacció, un aprenentatge per seguir-ne buscant més, al moment de fer aquest escrit en duc 312, el mapa que acompanya aquest escrit, són els que hi ha aprop de casa, les cares somrients indiquen els que he trobat.
Fer geocaching, permet descobrir indrets i histories interessants. Em permet desconnectar.

Tot i que no ho faig massa sovint, la veritat és que m'agrada molt.
Algú pot pensar que es un joc de nens, té raó. Es pel nen que tots duem a dins i que al fer-lo sortir ens fa gaudir del moment, ens fa sentir que les coses simples, amaguen les emocions més complexes.
Més informació: www.geocaching.com

Comentaris