Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 12/11/16 100 km de Caldes de Montbui "Corre pels que no poden"

El proper dia 12 podem córrer pels que no poden. Ajuntar esport i solidaritat és una gran combinació. Poder ajudar als altres, fent una cosa que ens encanta, ho fa molt senzill.
A Caldes de Montbui, el  Club Atlètic Calderí organitza cada any, aquesta prova de caràcter solidari, a favor de la casa dels Xuklis segons ells mateixos expliquen la casa pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits i compresos, on es puguin sentir “com a casa” tant com sigui possible. Un espai a prop de l’hospital on reben l’atenció mèdica.
El circuit de la prova fa 2,5 km, en un lloc amb encant, a Torre Marimon. Pista de terra que és còmode per les articulacions. S'hi pot fer 100 km individuals o per equips o una marató o venir a córrer una estona i col·laborar amb aquest gran projecte
A l'organització hi ha el gran Paco Robles, que acumula més quilòmetres a les cames en un any, que molts en tota una vida.
M'agrada córrer, fer-ho en un lloc xulo i acompanyat per altres participants amb qui comparteixo passió per la llarga distància mentre puc aportar el meu granet de sorra, encara ho fa més especial.
Hi aniré amb una gran pretensió, la de passar-m'ho bé. Estic inscrit als 100 km individuals, no sé si estaré recuperat del  desgast físic dels 4 IronMans del mes d'octubre, tal i fa, faré el que pugui, aniré volta a volta, al final no importa la distància que faci, el que importa és gaudir cada pas, doncs amb el pas del temps, les marques s'obliden, no els bons moments viscuts.
Encara hi ha les inscripcions obertes, per fer de córrer una celebració solidaria.


Entrada relacionada:
12/11/16 Cursa 100 km de Caldes "Corre pels que no poden"

Comentaris

  1. uno de los motivos mas importantes por los que voy es saber que tu estaras allí!

    ResponElimina
  2. Cuando se junta la familia de larga distancia, la fiesta esta garantizada. Lo pasaremos bien!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!