Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

Proposta pel 04/12/16 6 hores de Calella

Quan vas a una prova per primer cop, ho fas per la novetat, la segona vegada ja és per millorar el registre i a partir d'aquí cal que tingui quelcom especial per a tornar-hi. Aquesta serà la meva setena participació, en aquesta prova a la que tinc molta estimació.
No només pels organitzadors, que viuen l'atletisme amb passió i saben entendre el que sentim, mentre correm, a primer cop d'ull. 
M'agrada perquè és a Calella, prou aprop de casa, només 55 km per no haver de matinar massa.
És especial perquè  tothom acaba al mateix moment a les 6 hores de començar, la incògnita està en la distància que cadascú aconseguirà fer, no el temps.
M'encanta el recorregut, un circuit de 3 quilòmetres, 1,5 km d'anada i tornada pel mateix tram, en un passeig planer, majoritàriament de terra, on no hi passen cotxes, amb molta vida al voltant, amb mercat d'antiguitats inclòs.
Tenir avituallament cada 3 km, ho fa molt còmode i no cal dur res a sobre, inclús hi ha fonts i lavabos pel camí.
Durant sis hores ens anem veient les cares, animant, saludant, compartint anècdotes i, si cal, deixant anar les penes.
Es fa en el passeig que hi ha arran de mar, a Calella, d'aquesta manera mentre els pulmons es van obrint per poder agafar més aire, deixant entrar el dolç aroma salat que tant m'agrada.
Al acabar, entrega de trofeus com a la majoria de proves competitives i dinar de germanor tots junts, com a quasi cap esdeveniment esportiu. El dinar, no és en un restaurant de cinc forquilles, si amb persones de categoria. Que millor que acabar compartint taula després de fer el que ens agrada amb la resta de companys corredors i l'organització. És essència d'ultrafons en estat pur!
Participacions anteriors: 2009, 2010, 2011, 2013, 2014 i 2015


Entrada relacionada:
04/12/16 6 hores de Calella

Comentaris