Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/11/16 100 km de Caldes de Montbui "Corre pels que no poden"

Diversió, si hagués de definir la cursa en una paraula, seria diversió, de principi a fi, m'ho he passat genial.
Des del principi amb una sortida falsa, per culpa d'una tanca sense obrir, s'ha notat que estem en família i el bon ambient que hi ha.
Diversió compartida amb amics, des de referents en la llarga distància, amics vinguts de Sant Feliu de Guíxols i companys de múltiples aventures d'ultrafons
Gent apassionada per la llarga distància, amb qui creuant la mirada, ens adonem que tot i que no ens coneixem,  sabem el que ens mou per dins, la passió, passió per anar més enllà, no importa si avui creuarem la línia d'arribada o no, el premi està en estar aquí, en aquesta prova solidaria que va guanyant participants a cada edició.
Els dubtes s'han esvaït en el moment del primer pas, corro tant com puc, fins que el genoll, com sempre, es carrega i digui prou, cap problema caminaré ràpid, l'únic que vull es fer els 100 km dintre les 15 hores de temps, per aconseguir-ho tinc segmentats els objectius. Els 42 km en 5 hores, els 60 km en 8, els 80 km en 11 i d'aquesta manera tinc marge per assolir els 100 abans de les 15 hores.
Vaig compartint voltes amb la Lisa que participa per relleus, amb l'Eva que fa la marató i amb en Joan, en Juan Carlos i en Paco. Parant el mínim, el just per menjar, beure i anar canviant l'equipació segons les necessitats, Tot va com una seda, menys un petit ensurt al km 87,5 que em fa perdre temps, al fer el canvi de piles del frontal, aquest deixa de funcionar, per sort me'n deixen un i queda només en un petit contratemps.
Al acabar, l'humitat de la nit, em té congelats els ossos, el caliu de l'arribada és espectacular, en aquest moment no n'era del tot conscient, però al mirar les classificacions m'adono que porten 3 hores i escaig en que l'únic que queda en ruta sóc jo, ostres, els dono les gràcies al acabar i de nou des d'aquí. Gràcies, moltes gràcies!
Evidentment sóc l´últim, el 10é en arribar de 25 que hem començat, a més tinc premi! Una ronyonera de córrer, per haver estat  el darrer. Tot i que no hi ha premi més gran que lo bé que m'ho he passat fent bategar el cor ràpid i compartint quilòmetres amb grans persones.
Track garmin connect

Entrada relacionada:
Proposta pel 12/11/16 100 km de Caldes de Montbui "Corre pels que no poden"

Comentaris