Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/11/16 Quatre IronMans del dret i del revés en 24 dies

Fer set IronMans durant el 2017 era complicat però com que m'agrada experimentar i d'aquesta manera aprendre, vaig decidir fer-ho més difícil. Fent els quatre últims en caps de setmana consecutius, un repte dins un repte.
No en vaig dir res per aquí fins el final, tot i que la gent més propera ho sabia, per no crear-me pressió externa i poder decidir amb el cap fred, si després d'un en feia un altre, no volia forçar el cos.
Quan vaig idear el repte, volia de fer-ne dos amb 6 dies de diferència, alhora creia que si controlava els ritmes i no em desgastava físicament en excés, podria intentar el tercer i fins i tot arribar un quart, la idea em rondava feia molt temps pel cap i no hi ha res pitjor que penedir-se del que no es fa.
A més, per acabar d'embolicar la troca, vaig decidir que els quatre, els faria en btt, per les vies verdes, que no deixen de ser camins de terra en la gran majoria del recorregut.
La veritat és que la gran dificultat, com en tot repte de llarga distància, està sobretot en la ment. A nivell físic, haver fet un repte de pedalar sis dies, 1.059 km, el mes de setembre, em donava molta confiança, sabia que anava amb els deures fets, havia entrenat el que la bogeria del dia a dia em permet i estava content amb l'estat de forma que arribava. Havent prioritzat la bici per tenir fons, després el córrer, per mantenir tècnica i deixant molt de banda el nedar, doncs no deixa de ser un tràmit dintre un IronMan.
El primer dels quatre la son em va jugar una mala passada,  el segon va anar com una seda, tot i començar-lo després d'un bon dinar de celebració familiar, el tercer, mentalment em va posar a prova durant hores i hores, el quart, tot i el cansament acumulat, el convenciment que ho aconseguiria, ho va fer de bon portar.
Ho he aconseguit, 4 IronMans, del dret i del revés, en 24 dies. He aprés i sobretot m'ho he passat molt bé!

Entrada relacionada:
Presentació repte pel 2016: 7 IronMans del dret i del revés

Comentaris