Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

17/11/10 Travessia Cap Norfeu. Neda el Món


Els petits detalls, marquen caràcter, fa dies que volia escriure aquest post, però necessitava deixar passar una mica de temps i de distància, per poder ser objectiu al màxim.
Vull parlar de Neda el Món, un projecte que vaig conèixer ara fa un any, travessies no competitives, nedar, pel plaer de nedar, no per guanyar, no per demostrar res a ningú, fer-ho amb ambient de festiu, entre amics.

En l'ultim any, he estat a totes les travessies que han muntat, a excepció d'una, per lesió.

El dia 24 d'octubre, ens van obsequiar amb la II Travessia de Cap Norfeu, potser, el projecte més ambiciós i mediàtic que han fet, fins ara.

Com anava dient, els petits detalls, marquen caràcter, detalls com el fet d'editar el NedaNews i enviar-lo per mail, per tenir-nos informats de tot el que s'anava preparant; ens van envair el briefing per mail, pels que no vam poder assistir de manera presencial; part de l'organització ens va rebre un per un a l'arribada; van muntar un dinar, opcional, pels que volíem seguir gaudint i celebrant la festa, l'últim i que almenys a mi m'ha semblat fantàstic, ens van enviar un qüestionari, sobre que ens havia semblat la travessia, es la primera vegada, que un comitè organitzador, m'envia un qüestionari, normalment, hi ha comentaris i preguntes insitu, sobre com ha anat i escolten a la gent, però aquests detalls, juntament amb molts d'altres més, marquen la diferència, per això sóc un nedaddicte.

Aquest dissabte, dia 20 de novembre, ens munten un clínic per a poder aprendre més sobre l'apassionant món de les aigües obertes, a més coneixement, més diversió.
Moltes gràcies Neda el Món.


Entrades relacionades:

17/10/10 Travessia Cap Norfeu. El tastet
17/10/10 Travessia Cap Norfeu. El tastet. Més vídeos

20/10/10 Travessia Cap Norfeu, per anar fent boca

23/10/10 Travessia Cap Norfeu. Pròleg

24/10/10 Travessia Cap Norfeu. La crònica
26/10/10 Travessia Cap Norfeu. Imatges i més
06/10/11 Travessia Cap Norfeu 2010. Nota de premsa

Comentaris

  1. hola Quim,nomes volia felicitar-te pel blog,el visito a diari i la veritat es per la meve manera d' enfocar l' esport i la vida m' identifico molt amb ell.El video de la travesa de cap norfeu es xulissim!!! pero deu n' hi do quin ritme no? ara per nadal tindre el neopre i espero poder venir alguna travessa.A nivell de temps es comparable amb la piscina ,imagino que que al mar augmenta el temps no? per orientar-me una mica quin temps vas fer?
    molta força!!!!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Lluis. Vaig tardar unes 2 hores i 15 minuts, els 15 minuts, perquè em vaig anar encantant, ara xerro amb un caiaquista, ara amb l'altre, ara a l'avituallament...
    Al mar, amb neoprè, anem més ràpids, flotem més i portem una posició correcta, les cames no s'enfonsen, com a referència, en una hora en piscina, poc més de 2.000 metres, al mar, casi 3.000.
    En el meu cas, sóc mal nedador, vaig començar en serio, ara fa 1 any i mig, em costa molt la tècnica, sóc patós, però per contra tinc resistència, fruit del tipus d'activitats que faig.
    Salutacions.

    ResponElimina
  3. moltes gracies Quim, tambe es el meu cas ,jo vaig començar per alternar-ho amb l' ultra i tambe soc mal nadador

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!