Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/11/10 Passafred

Estic de sort amb el temps. previsió de pluja i ni una gota, l'esdeveniment a fet honor al seu nom, temperatures no execissivament baixes, però amb aire, que donava una sensació tèrmica de fred, fred.
L'itinerari, molt ben senyalitzat, recorregut amb vistes impressionants, em passat pel poblat ibèric de Montbarbat, l'organització impecable i amb moltes ganes de que tothom ho passes d'alló més bé.
El Centre Excursionista de Blanes, ha tingut un detall fantàstic, ha editat un díptic, en que es detalla la botànica del recorregut, amb fotografia, nom científic i nom comú, una gran pensada, conèixer l'entorn, ajuda a la seva preservació i a disfrutar-lo encara més.
Els 23 km, es podien córrer, en la seva totalitat, tècnicament a l'abast de tothom, he fet un temps de 2:46.
Lo millor de tot, poder compartir-ho amb un munt d'amics, els que he trobar allà i els que han vingut amb mi, la Laura, la Maria, la Carme, la Meritxell, la Vanessa, el Bernat, el Pere, l'Andreu i el Sergi, que aquest abril va a fer la Marathon des Sables, quina enveja!, el podeu seguir en els preparatius al seu bloc: Un Runner.
Desprès de disfrutar de l'entorn de Blanes, tocava gaudir de la seva gastronomia, al voltant d'una taula, acompanyat de bons amics, es on la vida val més la pena, on surten nous projectes, on cadascú aprèn de l'altre i on no penses que mai que es la felicitat, simplement la vius.
Track de la Passafred.

Comentaris

  1. Des del Centre ex. de Blanes gràcies pel vostre suport. El fet de que us hagi agradat ja ens omple de satisfacció, i ens anima a continuar fent-la el proper any.
    Us hi esperem de nou.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!