Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

10/11/10 100 km du Spiridon Catalan. Fotos i resultats

La foto que acompanya aquest escrit, remarca l'esperit dels organitzadors, el detall de l'adhesiu a l'ordinador, marca temperament.
Si es que ser tant guapo, desperta enveges, bromes a banda, lo meu es gafe, un munt de fotos i no surto a cap, que hi farem, no es pot sortir sempre.
Acabo de veure els resultats, dels 69 inscrits, en els 100 km, acabats 55, un 20% d'abandonaments, espero que en treguin la part positiva i aprofitin la part d'aprenentatge, he aprés més d'un fracàs, que de mil èxits.
Aconseguir els reptes, ens fa créixer com esportistes, però no aconseguir-los ens fa créixer com a persones, ens dona un bany d'humiltat, que de vegades es necessari, ens fa reflexionar i ens ajuda a identificar els nostres erros, per evitar-los en el futur.
Abans d'afrontar un repte, sempre em preparo per lo pitjor, m'ajuda a tenir les coses clares, sóc sincer amb mi mateix al dir-me quines limitacions i mancances tinc, que no son poques, accepto la realitat, però surto amb la convicció i la certesa de que aconseguiré la victòria.
Com deia Gandhi: La nostra recompensa es troba en l'esforç i no en el resultat. Un esforç total és una victòria completa.

Resultats (Malauradament aquest enllaç ja no existeix)
Fotos

Entrades relacionades:
04/11/10 100 km du Spiridon Catalan. Pròleg
04/11/10 100 km du Spiridon Catalan. La crònica

Comentaris