Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

12/08/21 Llibre: Un dissabte de primavera d'Isidre Grau

Llibre: Un dissabte de primavera d'Isidre Grau
Novel·la ubicada a la Costa Brava, tot i que en cap població en particular, cadascú pot ubicar-la, en el pensament, on més li plagui.

L'acció principal succeeix en un dia, concretament en un dissabte de primavera, com ens diu el títol de l'obra. Ni el dia de la setmana, ni l'estació de l'any podrien haver estat més ben escollides.

A la trama hi ha pocs personatges, tres parelles. Tot i que hi són representades múltiples maneres d'entendre les relacions efectives, en què de ben segur ens podem sentir reflectits i ens aporta una reflexió sobre la nostra manera de viure l'amor i el sexe. I com el desig pot fer trontollar els pilars d'una vida plàcida.

La història transpira sensualitat en la majoria de les seves pàgines, de manera molt propera. Podem veure l'erotisme des de diferents punts de vista.

Una part que m'ha agradat molt és que hi ha bastant diàleg entre personatges, en escenes fixes, molt pròpies d'una obra teatral. I una veu en off, que posa el fil conductor, un esperit que vetlla pels personatges.

Més informació: Isidre Grau

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!