Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

08/08/21 Llibre: El temps a la maleta de Mònica Usart

El temps a la maleta de Mònica Usart
Tot un divertiment de lectura. Un llibre molt entretingut i recomanable, per persones a qui el temps desperta curiositat.

Ens parla dels fenòmens i les situacions meteorològiques més extremes del planeta: vent, fred, boira, pluja, calor, aurores boreals, etc. Un recorregut per 25 indrets del món on hi ha un temps extrem.

Ho fa des d'una basant divulgativa i lúdica. Explicant el perquè d'una manera entenedora, aportant dades contrastades, explicant alguns rècords que impressionen.

Si ens queda ganes d'anar-hi, hi ha informació de com arribar-hi, en quina època hem de fer-ho, on allotjar-nos i que hem de posar a la maleta.

Si no volen anar tan lluny, també ens explica on podem trobar el fenomen meteorològic, tot i que en menor mesura, a prop de casa nostra.

Al final de cada capítol, hi ha un dibuix còmic, que dona un toc d'humor i bon rotllo.

El que més m'ha colpit, ha estat on hi va haver la pedregada més gran. Fa mal només de pensar-hi, el que arribaven a pesar les pedres!

No és un llibre per llegir un capítol rere un altre, com una novel·la. Millor fer-ho capítol a capítol per extreure el màxim.

Comentaris