Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

26/07/21 Onzè aniversari del blog

Onzè aniversari del blog
És curiós en un temps de domini de la immediatesa de les xarxes socials, aquest blog té més visites que mai. Des de fa dos anys, que el nombre de pàgines vistes van a l'alça.

Segueixo fidel a l'estil que em vaig marcar, ja fa onze anys, en la línia editorial d'aquest espai. Parlar sense floritures, ni mitges tintes, ni exageracions. Sense buscar aprovació, ni admiració, ni res que m'infli l'ego. L'objectiu és explicar les coses tal com les visc.

Escric fent publicacions curtes, que es puguin llegir en un parell de minuts, màxim tres. Resulta relativament senzill, fer una mica de "literatura", i emplenar la pantalla de frases llargues i poc contingut. Que hi hagi més en menys espai, ja costa una mica més.

Compartir el que un fa, des del meu punt de vista, serveix perquè els uns aprenguem dels altres. Dels encerts i sobretot dels errors.

En l'últim any, poc he publicat sobre esport i aventures. Escric del que està sent el repte de la meva vida, la recuperació de l'accident de trànsit, sense recrear-m'hi. Alhora aprofito per escriure sobre el que faig, com he fet sempre. Ara parlo dels llibres que vaig llegint, només els que trobo interessants. És una manera d'ensenyar els temes que m'atrauen.

Tinc ganes de tornar a omplir el blog, d'escrits sobre els somnis que no em deixen dormir. Tot arribarà!

Comentaris