Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

01/07/21 Dues-centes sessions de rehabilitació. Crònica d'un accident de trànsit

Sala rehabilitació
Dues-centes sessions de rehabilitació es diuen de pressa, tot i que són una mica lentes de passar. Mai hauria pensat que serien tantes, i encara en queden.

Des que vaig començar el 5 d'agost, a causa de les cremades per l'asfalt, podia anar-hi tres vegades a la setmana. Fins a principis de novembre, que ja amb les ferides cicatritzades, he pogut fer cinc cops per setmana. Des dels inicis fins ara, no he deixat d¡anar-hi ni un sol dia, per cansat que estigués, desanimat o sense ganes, perquè la recuperació des de fa mesos és el meu principal objectiu vital. És el meu repte!

Em toca anar-hi a última de la jornada, de 20 a 21 hores, tot i que hi vaig una mica abans per fer-ho amb temps i que puguin tancar còmodament quan toca. Segurament no és la millor hora, però no em desagrada gens.

Hi ha hagut moments durs, en què un s'adona de les limitacions i sembla un repetir constant, sense avançar. La recuperació al principi és molt ràpida, per després tornar-se lenta i semblar que no avanci. I de vegades sembla que vagi cap enrere. Per sort, amb constància es va fent camí cap endavant, i es va canviant el que no puc fer, per apreciar el que si puc fer.

Hi ha hagut molts moments dolços i divertits. Propiciats, sobretot, pel personal que hi treballa, que posa un somriure als nostres ais i uís. Fent agradable el que no ho és. Una gran part dels bons moments, són moments compartits amb tots els que també passen pel mateix tràngol. Persones que es recuperen d'operacions, lesions o accidents. Tots amb un mateix objectiu recuperar-nos, tots amb ganes d'assolir la fita com més aviat millor.

Des del primer dia, que faig 10 minuts de bicicleta estàtica. M'ho agafo com un premi. Just abans d'acabar, un dels millors instants, just mentre el cor batega ràpid, la ment vola lliure.

El camí no és ràpid, és com un pas d'elefant, lent i ferm.

 

Tots els escrits sobre l'accident, a un sol clic: Crònica d'un accident de trànsit

Comentaris