Segueix-me a Instagram! Segueix-me a Facebook! Segueix-me a Twitter!

28/08/20 Diagnòstic de la cama esquerra. Crònica d'un accident de trànsit

A la fi, ja sé el que m'origina l'intens dolor, de la cama esquerra.
Tinc una extensa fractura a la tíbia, amb edema intraossi al voltant, edema ossi al cap del  peroné, a més de líquid i seroma post-traumàtic a la cama esquerra.
De propina, al mateix mirar, han trobat a la cama dreta, més d'un edema intraossi postcontusional.
Quasi després de set setmanes de l'accident, han trobat la fractura. S'han mirat totes les proves anteriors, ecografia, radiografies, ressonància magnètica, i no es veu res. No perquè no hi fos. És una fractura longitudinal i neta, sense cap segment ossi separat, de mal veure, pràcticament cal anar a buscar-la.
El tractament a seguir, és simple. A partir del diagnòstic, fer servir una crossa per moure'm, el poc que em bellugo. Canvi de medicació per mitigar el dolor. I res d'immobilització, ni d'enguixar, ja porta set setmanes i s'està soldant bé. En aquest accident, m'he trencat una mica de tot i "no he aconseguit" que m'enguixessin, per primera vegada a la vida. Pauta de rehabilitació especifica amb fisioterapeuta, pels edemas. Tractament de fisioteràpia pel liquid, que el cos anirà reabsorbint.
Per tot plegat, tinc la cama com adormida. L'estimació, és que tornaré a recuperar la sensibilitat total, en uns tres mesos.
Estic content. Deixo enrere l'incertesa que m'ha acompanyat les darreres setmanes. Saber el que un té, i  com afrontar-ho, dona molta tranquil·litat.
La recuperació és un trajecte llarg, per sort, porto bon rumb.

Tots els escrits sobre l'accident, a un sol clic: Crònica d'un accident de trànsit

Comentaris

  1. Anims i molta força!! Miraras enrere i ho recordaras com una acosa llunyana... 💪

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb ganes que això sigui, i recordi el que he après. Moltes gràcies!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per comentar!